Opinie

Ogólna ocena obiektu

10.0/10

Komu polecany jest ten obiekt?

  • Rodziny z dziećmi
    %
  • Starsze pary
    %
  • Grupy przyjaciół
    %
  • Podróżujący samotnie
    %
  • Młode pary
    %

Ocena standardu wg kryteriów:

  • Położenie
    9.9
  • Wyposażenie
    10.0
  • Czystość
    10.0
  • Obsługa
    10.0
  • Cena / Jakość
    9.9

Pozostałe oceny

10.0
Darek z Lowicza, 29-07-2014

Polecam wszystkim rodziną z dziećmi.

10.0
grzegorz stawarz, 10-09-2014

Skala od 1 do 10 daję 15. Na żywo wygląda to dużo lepiej niż na zdjęciach czystość pierwsza klasa, właściciele pomocni na każdym kroku. Polecam i dziękuje za miły pobyt.

10.0
Magda i Michał, 09-04-2015

Wszystko super, polecam!

10.0
Krysia i Jan, 02-05-2015

Wspaniałe miejsce położone blisko morza. Bardzo ładne i luksusowo wyposażone pokoje. Mili gospodarze. Wczasy bardzo nam się podobały. Polecam!

10.0
Renata Tkaczyk, 09-05-2015

Jeśli wybierasz się nad morze to szczerze polecam to miejsce byłam i wreszcie zdjęcia na stronie internetowej nie mijają się z prawdą. Domki super wyposażone - czyściuteńkie. Dla dzieci duży plac zabaw. Do plaży bardzo blisko. Gospodarze rewelacyjni - pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję Renata z rodziną

10.0
Leszek, 03-07-2015

Jeśli nad morze to tylko DW Zacisze, jeśli spokój i wypoczynek to naprawdę Zacisze. Z czystym sumieniem polecam wszystkim którzy chcą wypocząć w komfortowych warunkach. Duża przestrzeń, mnóstwo zabawek - raj dla dzieci. W rzeczywistości jest jeszcze lepiej niż na zdjęciach. Fantastyczni gospodarze naprawdę warto polecam. Leszek z rodziną

10.0
Julia, 07-07-2015

Bardzo czyściutko, miła atmosfera, idealne dla rodzin z dziećmi! blisko do centrum miasta, blisko nad morze ale wciąż miło na uboczu ☺ gorąco polecam!

10.0
Grzegorz i Olimpia, 12-07-2015

Bardzo polecamy wypoczynek w Zaciszu. Właśnie zakończyliśmy pobyt u Państwa Ewy i Krzysztofa. Domki super, posiadają pełne wyposażenie w aneksie kuchennym. Wszystko zgodnie z opisem na stronie internetowej. Dodatkowym atutem, domki oddalone od głównej drogi, nie słychać szumu samochodów. Dla dzieci plac zabaw wyposażony w dużą ilość atrakcji. Dzieci bawiące się na placu zabaw są widoczne z werandy przed domkiem. Jest miejsce do grillowania w ogrodzie. Właściciele bardzo dbają o teren wokół ośrodka. Serdecznie polecamy Zacisze dla osób chcących odpocząć z dala od zgiełku.

10.0
Kasia i Michal, 12-07-2015

Wszystko super. Ośrodek blisko morza, czysto i spokojnie. Pokoje zgodne ze zdjęciami na stronie internetowej. Dużo przestrzeni na terenie ośrodka, parking dla gości oraz plac zabaw dla dzieci. Polecamy.

10.0
Joanna Szawłowska, 13-07-2015

Jeśli nad morze to tylko Ustronie Morskie - ZACISZE! Jest to bardzo spokojne, komfortowe i piękne miejsce! Plac przed domkami jest ogrodzony i wyposażony w mnóstwo zabawek i huśtawek dla dzieci. Wasze pociechy nie będą się nudzić:) Właściciele są bardzo sympatyczni i zawsze służą pomocą. Wnętrza pięknie urządzone a przede wszystkim czyste!:) Napewno będziemy tam wracać! Asia, Paweł i Franek:)

10.0
Katarzyna Zaniewicz, 01-08-2015

Jadąc do Ustronia, do Ewy i Krzysztofa czuję się jakbym jechała do siebie:) Zawsze miła atmosfera, poczucie humoru gospodarzy, dobra pogoda:) nawet jeśli nie zawsze świeci słońce. Polecam wszystkim którzy cenią sobie czystość, przyjazną atmosferę. W Zaciszu człowiek na prawdę się relaksuje. Czuje się bezpiecznie.EWO I KRZYSZTOFIE - chce się do WAS wracać:)

10.0
Katarzyna Zaniewicz, 05-08-2015

Polecam wszystkim ośrodek Ewy i Krzysztofa. Jest to najlepsze miejsce na urlop nad polskim morzem. Zawsze czysto, atmosfera iście rodzinna. Chce się wracać. Niezależnie od pogody Gospodarze dbają o to by pobyt był udany. Polecam wszystkim którzy cenią sobie wartość za rozsądną cenę. W Zaciszu człowiek czuje się jak w domu:)

10.0
Katarzyna i Krzysztof Karyś, 05-08-2015

Polecamy z czystym sumieniem to cudowne miejsce! W tym roku byliśmy tam już 5 raz z rzędu co świadczy o tym, że czujemy się w Zaciszu po prostu rewelacyjne! Super miejsce na odpoczynek z dziećmi, czysto, super plac zabaw, miejsce na grilla, przyjaźnie nastawieni i pomocni właściciele. Polecamy na wakacyjny odpoczynek i nie tylko! Pozdrawiamy gorąco z Tychów: -*: -*

10.0
Anna Niegłos, 05-08-2015

Ośrodek spełnił wszystkie moje oczekiwania. Obiekt na bardzo wysokim poziomie. Świetna lokalizacja blisko do morza. Jeśli chcecie spędzić miło czas nad morzem, to tylko ZACISZE Świetne miejsce na udany wypoczynek. Polecam każdemu kto planuje spokojnie odpocząć i się zrelaksować. Właściciele bardzo życzliwi i mili. Pokoje bardzo ładne.gorąco polecam.

10.0
Agata i Łukasz, 07-08-2015

Najlepsze miejsce w Ustroniu Morskim! Bardzo czysto, otoczenie w którym można odpocząć, blisko morza, a właściciele powodują, że poczujecie się wyjątkowo. Zawsze mili i pomocni. Wracamy tu z uśmiechem na twarzy. Polecam, raz tu przyjedziecie i zawsze wrócicie: -): -)

10.0
Wioleta i Dawid Rykowscy, 11-08-2015

Miejsce szczególnie polecamy rodzinom z dziećmi, dużo zieleni, miejsca do zabawy. Miła atmosfera i chyba już wielu stałych klientów świadczą o tym, iż do Zacisza warto wracać. Polecamy serdecznie.

10.0
natalia Wencel, 12-08-2015

Wiele by można było pisać na temat miejsca Zacisze. lecz nie starczyłoby mi miejsca aby wszystko opisać. W skrócie, najlepsze miejsce na rodzin z dziećmi, domki super wyposażone itp, właściciele super ludzie:) na pewno jeszcze tam wrócimy. Pozdrawiamy z anglii, natalia, piotr, amelka, w.

10.0
Magda Ant, 12-08-2015

Cudowne miejsce. Jeżeli planujecie odpoczynek z dziećmi, to jest to najlepsze miejsce! Bardzo dużo zielonej przestrzeni - dzieci czują się bardzo swobodnie, jednocześnie nie przeszkadzając innym wczasowiczom. Plac zabaw zajmuje dzieci na długie chwile:) Zajęcie znajdzie dziecko w każdym wieku. Wyposażenie domków jest na bardzo wysokim poziomie. Jeździmy regularnie i widzimy jak ZACISZE pięknieje, choć za każdym razem wydaje się, że już lepiej być nie może. Jest bardzo blisko do plaży, okolica spokojna, blisko do centrum. Naprawdę cudowne miejsce. pozdrawiamy z Opola - Magda, Paweł, Adaś, Martynka, Jaś:) Do zobaczenia za rok)

10.0
Arkadiusz Litwiński, 12-08-2015

Kolejny już raz mogliśmy wypoczywać w niemal rodzinnej atmosferze. Choć pogoda czasem nie dopisywała to Gospodarze zawsze rekompensowali aurę właściwą sobie życzliwością i troską o nas. Gorąco polecam wypoczynek w DW Zacisze. Na pewno wrócimy Tam za rok. Pozdrawiamy:) Arek i Ania

10.0
Magda i Sebastain, 13-09-2015

Gorąco polecam Zacisze. Domki bardzo dobrze wyposażone. Czysto, właściciele bardzo uprzejmi i pomocni. Świetne miejsce dla rodziny z dziećmi.

10.0
Iwona , 14-09-2015

Super! Gorąco polecam. Spędziliśmy piękny wrześniowy weekend w Zaciszu. Na pewno tam wrócimy.

10.0
Mirosława, 23-09-2015

Przebywaliśmy w ośrodku od początku do połowy września, wypoczęliśmy wspaniale. Gospodarze przemili. Polecamy ośrodek osobom, które chcą wypocząć w ciszy i spokoju w luksusowych warunkach. Dziękujemy Pani Ani i Pani Ewie oraz jej mężowi. Jan i Mirosława Kędzierzyn - Koźle

10.0
Monika Brombosz, 14-10-2015

My byliśmy we wrześniu super gospodarze pomocni swojskie jajeczka domki na wysokim poziomie niesamowicie urządzone z ogrzewaniem fajny plac zabaw i blisko morza polecam wszystkim na każdą porę roku:)

10.0
Jacek Lisowiec, 28-12-2015

Bardzo polecamy to miejsce, warto. Klimat rodzinny i bardzo blisko do morza.

9.2
Emilia Mysiak, 21-01-2016

Polecam wszystkim rodzinom z dziećmi! Domki pięknie urządzone, czyściutkie. Z tarasu domku widok na plac zabaw. Cały teren ośrodka cudownie zadbany, a gospodarze bardzo życzliwi i mili.:)

9.4
Roma W., 20-06-2016

Miejsce cudowne, domki bardzo ładne, czyste, dobrze wyposażone. Dla dzieci raj, dużo miejsca do zabawy, fajny plac zabaw. Blisko do morza. Gospodarze mili, pomocni. Polecam wszystkim szczególnie rodzinom z dziećmi.

10.0
Wioleta i Dawid, 21-08-2016

Nie pierwszy już raz mogliśmy gościć w ośrodku, jakim jest D. W. "Zacisze". Znamy to miejsce, jak własny dom i nie możemy powiedzieć nic, co mogłoby w jakikolwiek sposób kogoś do tego miejsca zniechęcić. Jest tu specyficzny klimat, który działa i udziela się wczasowiczom. Poznaliśmy tu wielu wspaniałych ludzi, którzy jak my - chętnie od lat do tego miejsca wracają. Mili i uczynni gospodarze - mają w tym swój udział, bo zawsze chętnie we wszystkim pomogą. Łatwość nawiązywania kontaktu, otwartość i miła atmosfera ze strony właścicieli jest wielkim atutem. Duży i bardzo zadbany teren wokół ośrodka sprzyja zabawom dzieci. Zarówno pokoje, jak i domki, są utrzymane w wysokim standardzie. Jest tu bezpiecznie i cicho, a jednocześnie blisko do morza i centrum. Jeśli ktoś marzy o dobrym wypoczynku nad morzem, to tylko w, Zaciszu\". Odwiedzając to miejsce - na pewno tam wrócicie. jak my!

10.0
Anita Sobczak, 23-10-2016

Bardzo ładne, czyste, nowocześnie urządzone domki. Na wyposażeniu znaleźliśmy wszystko, łącznie z deską do prasowania, żelazkiem i suszarką. Widać, że wszystko bardzo zadbane. Z tarasu domku świetnie widać plac zabaw, boisko, trampolinę i bawiące się na nich dzieci. Często korzystaliśmy również z murowanego grilla gdzie można było spokojnie zjeść posiłek. Domki położone blisko morza i centrum. Zarówno my jak i nasze 6 letnie bliźniaczki byliśmy bardzo zadowoleni i na pewno kolejny raz skorzystamy z oferty. Ps. Właściciele bardzo mili i pomocni. Cena za domek nie wygórowana. ogólnie super.

10.0
Maciej Ratajczak, 20-02-2017

Rewelacyjne miejsce na wypoczynek nie tylko w sezonie. Świetne położenie - niedaleko centrum Ustronia Morskiego ale jednak w zacisznym miejscu (w końcu to Zacisze:). Wyposażenie i czystość na najwyższym poziomie. Domki po prostu rewelacyjne - urządzone świetnie i ze smakiem. Ustawione tak, iż nie brakuje w nich słońca przez cały dzień, a szczególnie o poranku gdy wychodzisz na taras aby zjeść śniadanie albo wypić kawę. Dookoła duży teren, zielony, z wieloma atrakcjami dla dzieci - plac zabaw, trampolina i inne sprzęty. Ale jednocześnie plac zabaw zlokalizowany nieco z boku, a więc dzieci nie będą przeszkadzać w relaksie przed domkiem.;) Całość ogrodzona i przez to bezpieczna. A na plażę prowadzi łagodne zejście, jakieś 300 m przez zielony teren. No i właściciele - bardzo sympatyczni ludzie, bardzo pomocni i uczynni. Nie ma dla nich problemu z czymkolwiek. I są na miejscu gotowi w każdej chwili pomóc. Byłem i na pewno tam będę wracał nie raz. I w sumie aby mieć szansę na wolny termin w Zaciszu powinienem odradzać innym to miejsce, ale nie, będę szczery i powiem - warto! 100% satysfakcji.

10.0
Asia, 22-06-2017

Wszystko super, miejsce, właściciele, warunki. Byliśmy już 2 razy z dziećmi w kilka rodzin. Bardzo ładne otoczenie, fajnie do posiedzenia i grilowania, swoboda dla dzieci. POLECAMY

10.0
Marian Ratajczak, 22-06-2017

Bardzo czyste, przestronne i funkcjonalne domki i pokoje, z pełnym wyposażeniem. Czystość na najwyższym poziomie. Posiadłość otoczona pięknie zadbaną zielenią niską i wysoką. Na terenie znajduje się wyodrębniony plac zabaw dla dzieci. Właściciele bardzo gościnni, sympatyczni i uczynni. A co do ceny - niewygórowane. Przyjeżdżamy z żoną do Ustronia, dwukrotnie każdego roku od 12 lat. Od dwóch lat (2016 i 2017) korzystamy z gościnności DW "Zacisze". Postanowiliśmy, że już każdego roku będziemy przyjeżdżać i korzystać z tylko z "Zacisza". GORĄCO POLECAMY.

10.0
Andreas Eva Duisburg, 02-07-2017

Pierwszy raz w Zaciszu i bardzo milo zaskoczeni.Bardzo nam sie podobalo.Super zadbany osrodek z placem zabaw dla dzieci i piekny kacik do grilowania w wielkim zadbanym zielonym ogrodzie.Wyposazenie domkow i czystosc pierwsza klasa.Domki tip top iurzadzone ze smakiem.Bardzo mili, goscinni i uczynni wlasciciele.Domowa atmosfera.Napewno tam wrocimy.Plecam wszystkim.Pozdrawiamy serdecznie. Eva, Ania, Gosia, Jarek i Andrzej

10.0
Justyna Bińkowska, 02-07-2017

Super miejsce na wypoczynek. Bardzo czysto i przytulnie. Gospodarze bardzo mili i uczynni. Jesteśmy bardzo zadowoleni, z całym przekonaniem polecamy to miejsce. Na pewno będziemy tam wracać. Pozdrawiamy przemiłych Właścicieli.

10.0
Fabia z Rodziną, 09-07-2017

Fantastyczne miejsce. Domki ładne, zadbane i funkcjonalne. Piękne otoczenie roślin oraz fajny plac zabaw, usytuowany na widoku rodziców ale nieuciążliwie dla pozostałych wczasowiczów. Prywatne dojście do morza bez zbędnej komercji to również duży plus. Wszystko w DW Zacisze zasługuje na najwyższe oceny ale trzeba podkreślić, że jest to zasługa fantastycznych Gospodarzy, którzy stworzyli to miejsce nie tylko własnymi rękami ale i sercem. Polecamy gorąco!

9.4
Włodek i Karolina z dziećmi., 21-07-2017

Gorąco polecam ZACISZE, wysoki komfort w domkach, plac zabaw duży i funkcjonalny. BARDZO SPOKOJNA OKOLICA, NIEDALEKO DO PLAŻY. Fantastyczni WŁAŚCICIELE, i i miłe towarzystwo innych wypoczywających. Polecam dla rodzin z dziećmi. chcących odpocząć. Ewo i Krzysiu dziękujemy i do zobaczenia za rok.

10.0
Danuta , 21-08-2017

Polecam! Rewalacyjny ośrodek. Miałam przyjemność spędzić swój urlop w DW Zacisze. Wnętrza urządzone z klasą i dbałością o szczegóły. Obiekt położony bardzo blisko plaży. W pokojach CZYŚCÌUTKO, aneks kuchenny z pełnym wyposażeniem, piękny plac zabaw, specjalne miejsce na grill, leżaczki, krzesełka ogrodowe i mnóstwo zieleni. Bardzo mili Gospodarze. To był bardzo udany urlop.

10.0
Monika Tuczyńska, 28-08-2017

Cudowne miejsce, lokalizacja bardzo dobra, przemili właściciele, cały czas uśmiechnięci, dbający o dobro gości. Domki nowoczesne, zadbane i czyste, a przede wszystkim dobra cena za nocleg. Blisko do morza oraz centrum. Miejsce godne polecenia dla rodzin z dziećmi, duży plac zabaw. Gorąco polecamy bo Warto! Pozdrowienia dla Właścicieli. (PORTO:):);)

10.0
Angelina, 05-09-2017

Mieliśmy przyjemność spędzić ze znajomymi wakacje w Zaciszu. Domek rewelacja, wysoki komfort w mieszkaniu. Duży plac zabaw, specjalne miejsce do grilowania. Lokalizacja bardzo dobra - blisko centrum i plaży. Gospodarze bardzo mili, dbający o dobro gości. Bezpłatny parking. Gorąco polecamy! Zadowolona młodzież z okolic Suchej B.

10.0
Anna Kluska , 17-09-2017

Bardzo milo wpominac bede pobyt w Ustroniu. Właściciele bardzo uprzejmi i mili. Bez jakichkolwiek zastrzezen. Domek bardzo zadbany i elegancki, bardzo czysty.Na duzy plus bliskosc sklepu spożywczego oraz odległosc do plazy (jakies 200 metrow;). Pokoje bardzo komfortowe, duże. Elegancko wyposazone 2 telewizory, barierka zabezpieczjąca na schody. W domku znajduję się pralka - nowa, suszarka do bielizny, klamerki, komplet naczyń, mikrofala płyta do grzania. Domki są ogrzewane tzn całoroczne. Nie śmierdzą pleśnią, zgnilizną, papierosami. Przyjechaliśmy na nasze pierwsze wczasy od 4 lach z przeziębieniem a Pan właściciel jak sie dowiedział od razu napalił w piecu - cyt. najważniejsze żeby Państwo byli zadowoleni. Naprawdę polecam zadzwoń jeśli masz pytania 509 46 164

9.4
Jola G., 19-10-2017

Odwiedziliśmy Ustronie pod koniec 09/2017, domek przepiękny, nowiutki, nowoczesny, świetnie wyposażony, gospodarze sympatyczni i pomocni. Mamy nadzieję tam wrócić w 2018r. Pozdrawiamy gospodarzy:)

10.0
Janusz Opalenica, 10-05-2018

Majówka udana! Domek świetny, czyściutki, wszędzie blisko. do plaży, do sklepów i centrum Ustronia, koło domku dużo miejsca do zabawy dla dzieci i mniejszych i większych. Super kącik grillowy na wieczorną integracje!, Natomiast właściciele krótko mówiąć - super ludzie, bardzo uczynni, serdeczni, bardzo mili i pomocni - , określam ich w samych superlatywach.Jeśli ktoś szuka fajnych domków całorocznych, ogrzewanych i rewelacyjnie wyposażonych na wakacje nad morzem to serdecznie polecam!. Wracamy za rok, a może wcześniej; -). Pozdrawiam Janusz z rodziną - Opalenica; -)

10.0
Natalia K., 12-06-2018

Świetne miejsce. Domki czyste i elegancko urządzone, położone w bliskiej odległości od morza. Właściciele bardzo mili i pomocni. Super kącik grillowy i miejsce do zabaw z dziećmi. Komfort gości stawiany jest na pierwszym miejscu. Polecam, naprawdę warto skorzystać z oferty ośrodka.

10.0
Rodzina Bochenków , 18-06-2018

Spędziliśmy 2 wspaniałe tygodnie w domku parterowym z dzieciakami. Domki rewelacyjne pod względem wyposażenia, czystości i wygody. Super plac zabaw na którym zabawy co nie miara. Kącik grilowy, gdzie można rownież spędzić miło czas. Bardzo pomocni i mili Państwo, którzy zrobią wszystko aby umilić pobyt. Szczerze. POLECAM!

10.0
Arek z rodziną, 30-06-2018

Właśnie wracamy do domu i już nie możemy doczekać się powrotu! Wszystko na jak najwyższym poziomie, domki cudowne, eleganckie, świetnie wyposażone, bardzo czyste i komfortowe. Duża powierzchnia do zabaw dla dzieci, piękne ogrody, miejsce do grilowania, blisko do morza i centrum. Właściciele przemili! Polecamy to miejsce z całego serca!

10.0
WOJCIEH z Rybnika , 09-07-2018

Polecam - wszystko jak najbardziej na duży plus - spokojna cicha strona Ustronia Morskiego - bardzo blisko do plaży - do sklepów - do centrum - same domki super - ogród z grillem i plac zabaw dla dzieci super - byliśmy 2 tygodnie - jest plan aby wrócić - właściciele bardzo fajni -

10.0
Wojciech Babicz, 30-07-2018

Wysoki standard, w domku pełne wyposażenie, bardzo czysto, blisko do morza. Właściciele mili, zaangażowani, dbający o to, aby warunki spełniały oczekiwania wczasowiczów. Miejsce godne polecenia, szczególnie dla rodziny z dziećmi. Jeśli tylko będzie okazja, na pewno wrócimy.

10.0
Lewandowscy, 04-08-2018

Wspaniałe miejsce, super lokalizacja, niesamowite i piękne domki oraz przemili właściciele. do zobaczenia za rok.

9.6
Grzegorz, 07-08-2018

Wczasy w domkach Zacisze uwazam za bardzo udane. Domki sa duze czysciutkie i bardzo dobrze wyposażone Teren wokół domkow piekny i duzy z placem zabaw dla mlodszych pociech. Dojscie do morza jak i do centrum bardzo dogodne. Nie mozna zapomniec o godpodarzach ktorzy na kazdym kroku służą pomoca i usmiechem, po prostu bardzo sympatyczne państwo. Mimo nie najlepszej pogody, na ktora oczywiscie nie mamy wplywu pobyt w domku Zacisze uwazam za bardzo udany i godny polecenia. Osoby ktore, się zastsnawiaja czy spedzic swoj urlop w tym miejscu powiem, żeby sie nie zastanawialy tylko przyjeżdżał bo nie będą żałować.

10.0
Ewa Dziergas, 12-08-2018

Gorąco polecam dla wszystkich rodzin z dziećmi. Domki duże, czyste. W ośrodku panuje cisza i spokój. Właściciele bardzo mili i pomocni.

10.0
Magda i Romek z synem, 14-09-2018

Można było by dużo pisać, lecz wlaściciele, atmosfera, położenie, standard mówi sam za siebie. Dużo przestrzeni, po prostu trzeba to zobaczyć. Z całego serca polecam. Właścicielom gratuluję za prowadzenie takiego miejsca i Życzę Dużo Zdrowia. Magda I) Romek z synem

10.0
Ranne Ptaszki, 26-06-2019

Serdecznie polecamy. Mieliśmy przyjemność gościć w DW Zacisze z małym dzieckiem w drugiej połowie czerwca. Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu. Pokój z aneksem kuchennym czysty i bardzo dobrze wyposażony. Na terenie przed obiektem leżaki dla gości i dużo atrakcj dla dzieci w różnym wieku. Mega mili i pomocni Gospodarze, których serdecznie pozdrawiamy. Na tarasie stolik z krzesłami do dyspozycji dla każdej rodziny. Bardzo dobra lokalizacja, blisko na plażę i do centrum, a jednocześnie cicho i spokojnie.

10.0
Sebastian Kilian, 29-06-2019

Polecam to miejsce, miło, sympatycznie, spokojnie, domki bardzo wygodne, dobrze wyposażone, wyjście z posesji bezpośrednio na ścieżkę do plaży na której jest znacznie mniej ludzi, zaciszne miejsce na zorganizowanie grilla, dla bardziej aktywnych boisko do siatki, piłki nożnej, place zabaw dla dzieci, mili gospodarze, cóż więcej chcieć: -), Gorąco polecamy to miejsce i pozdrawiamy: -), do zobaczenia; -)

10.0
Dawid Sadecki, 14-07-2019

Witam serdecznie wszystkich wczoraj wrocilismy z urlopu co moge powiedziec to krotko i na temat w 100 % polecam pokoje i domki piekne nowoczesne czyste duzy atut. Dla dzieci miejsca i miejsca do biegania do skakania zjezdzalnie i wielle wiele innych rozrywek .osobne miejsce na grilla super sprawa. co do wlascicieli to milszych ludzi chyba nie spotkalem pomocni mili sympatyczni az z lzami w oczach wyjezdzalismy Pozdrowienia dla wlascicieli;) jeszcze raz dziekujemy za wspanialy urlop;)

10.0
Wojtek z Oleśnicy, 28-07-2019

Idealne miejsce dla rodziny z dziećmi. W domku czysto, wszystko przygotowane perfekcyjnie. Właściciele są przesympatyczni. Wakacje spędziliśmy w Zaciszu nie po raz pierwszy i na pewno nie ostatni. Dziękujemy!

10.0
Ala P-ka, 28-07-2019

Bardzo smutno wyjeżdżać z takich miejsc. W Luksusowym Zaciszu byliśmy pierwszy raz. Nie wyobrażam sobie wakacji nad polskim morzem w innym miejscu. Wspaniali Właściciele, którzy dbają o każdy wizualny detal całego miejsca jak również dobre samopoczucie wczasowiczów. Domki wyjątkowo zadbane, bardzo czyste w pełni wyposażone w meble armaturę i akcesoria najwyższej jakości. Cały teren otoczony pięknym ogrodem, pełnym kwiatów i zieleni, wyposażonym w różnorodny duży plac zabaw dla dzieci i wspaniale przemyślane oddalone ogrodem miejsce do grilla z wieloma miejscami oraz dodatkową zadaszona częścią. Teren w całości ogrodzony, monitorowany, do każdego domu miejsce parkingowe wewnątrz posesji. Osobne dodatkowe wyjście w stronę plaży. Luksusowe Zacisze jest dla nas miejscem do którego, mam nadzieję, będziemy mogli regularnie wracać. Dziękujemy Właścicielom za wszystko i do zobaczenia w przyszłym roku:)

10.0
Dawid, 12-08-2019

Wspaniałe zadbane, czyste miejsce, idealne do wypoczynku. Cisza, spokój i cudowni właściciele czuwający, troszczący się o gości, w razie potrzeby interweniują jeśli ktoś zakłóca porządek. Byłem pierwszy raz z dziewczyną na 11 nocy, aż żal było odjeżdżać. ☹️ Polecamy gorąco! Najlepsze miejsce do wypoczynku w Ustroniu Morskim! Ocena jak najbardziej na 5! Pozdrawiamy!?

10.0
Monika i Bartek, 22-08-2019

Super miejsce dla rodzin z dziećmi. Dużo zieleni i atrakcji dla maluchów. Domki bardzo ładne, czyściutkie, wszytsko na miejscu. Blisko morza, blisko centrum. Właściciele przemili, chętni do pomocy o każdej porze. Byliśmy pierwszy raz i na pewno tam wrócimy: -) Monika, Bartek i mała Julcia: -)

10.0
Patrycja Pacyga , 31-08-2019

Zadbane i czyste miejsce, domki luksusowe mówią same za siebie. Naprawdę jest luksusowo. Właściciele to złoci ludzie, oddają całe swoje serce by gościom było jak najlepiej i komfortowo. Naprawdę było żal wyjeżdżać tak nas to miejsce urzekło. Z pozdrowieniami dla właścicieli - grzeczna młodzież z

10.0
Justyna i Tomek, 02-09-2019

Pobyt (koniec sierpnia 2019) w „Zaciszu” zapamiętamy jako szczególnie udany. Miejsce jest dobrze zlokalizowane. Dojście do plaży polną dróżką (ok 450m). Blisko centrum oraz do Sianożęt. Ośrodek jest dobrze zorganizowany. Posiada sporo atutów dla rodzin wypoczywających z dziećmi. Bardzo duża i zadbana działka. Spodobał mi się pomysł z wyznaczonymi miejscami parkingowymi. Każdy domek ma przydzielone oznakowane miejsce parkingowe. Mieszkaliśmy w piętrowym domku. Jeśli chodzi o same domki to nie mam słów. Tak komfortowych warunków w takiej cenie a nawet sporo wyższej jeszcze nie widziałem. Całe wyposażenie jest sprawne i wygląda jak nowe. Nic nie trzeszczy, nic nie przecieka. Wyposażenie RTV (telewizory, DVD, dekodery SAT) oraz AGD (kuchenka, czajnik, lodówka z zamrażalnikiem, pralka, żelazko parowe) działało bez zarzutu. Zaskoczyła mnie duża ilość gniazdek elektrycznych. Na wyjazdach zawsze muszę kombinować z przedłużaczami, rozdzielaczami, tu nie było takiej potrzeby. Meble także komfortowe. Fotele, łóżka bardzo wygodne. Kuchnia bardzo dobrze wyposażona. Nie brakowało talerzy, sztućców czy szklanek. Szczególnie ucieszyła mnie duża różnorodność szklanek i kieliszków do różnych alkoholi. Właściciele dokładają starań aby taki stan obiektu się utrzymywał. Pytałem się gospodarza jak to jest możliwe, że kilkuletni obiekt wygląda jakby był oddany w tym sezonie? Powiedział, że wszelkie usterki, braki wychwycone przez nich lub przez wypoczywających są usuwane na bieżąco. Poza tym domki są bardzo starannie sprzątane przed przyjęciem nowych gości. Domek zastaliśmy lśniący i pachnący. Żadnych zastrzeżeń. Atutem domków jest też to, że są murowane i dobrze izolowane. Dzięki temu nie odczuwaliśmy tak upałów. W pokojach utrzymywała się komfortowa temperatura kiedy na zewnątrz było ponad 30 st w cieniu. Gospodarze to młodzi bardzo mili ludzie. Również przebywali na terenie ośrodka, więc w razie jakiś pytań, niejasności można było szybko się z nimi kontaktować. Zresztą sami się nas pytali czy wszystko jest OK jak się przypadkowo spotykaliśmy. Jeśli ktoś chce spędzić urlop w super warunkach w dobrze zlokalizowanym miejscu i w miłej atmosferze to gorąco polecamy. My wrócimy tu jeszcze na pewno.

10.0
Rafał Kozera, 12-09-2019

Serdecznie polecam! Warunki super, czyściutko, komfortowo, spokojnie, i co rzadko się zdarza miejsce do parkowania bez problemu. A najważniejsze przemili gospodarze! Nie ma problemu nie do załatwienia - w czasie podróży do ośrodka miałem awarię samochodu i niestety przyjechałem na lawecie. Gospodarz uruchomił wszystkie znajomości, aby samochód był sprawy. Sam pilnował i troszczył się aby wrócił do Wrocławia na kołach i dzięki Niemu wróciłem. Poza tym przemiła atmosfera, przestrzeń co rzadko się zdarza, a mianowicie przestrzeń przed każdym apartamentem, piękny ogród gdzie można grillować, wypić spokojnie kawę - brak słów jestem zachwycony! Polecam wszystkim, a przede wszystkim rodziną z małymi dziećmi - teren ogrodzony, wiele atrakcji dla dzieci i spokój. Sklep na przeciwko Ośrodka, blisko do plaży, do centrum również. Śmiało mogę powiedzieć, że nie warto się zastanawiać tylko rezerwować i jechać na wspaniałe wakacje! A swoją drogą serdecznie pozdrawiam GOSPODARZY z M/S Partner - obecnie w drodze na Cube: Agnieszka i Rafał -Wrocław

10.0
Adam Niemcy, 04-01-2020

Super lokalizacja polecam w szczególności dla rodzin z dziećmi. Dużo zieleni i miejsca do wypoczynku. Właściciele przemili i pomocni. Polecam Wszystkim w 100%, my na pewno tam wrócimy. Wczasy przełom czerwca i lipca 2019.

10.0
Monika Nowicka, 22-05-2020

Serdecznie polecam domki Zacisze w Ustroniu Morskim - opis w 100% zgodny z opisem, domki nowoczesne, czyste, wyposażone we wszystko co potrzebne i jeszcze więcej! Wspaniali i pomocni właściciele, piękny, duży i zadbany teren, na którym znajdują się domki, bardzo blisko do morza i centrum, idealne miejsce na wypoczynek dla rodzin i grup znajomych:) Dziękujemy za rewelacyjny wypoczynek, choć niestety za krótki:) w pewnością jeszcze wrócimy do Zacisza!

10.0
Robert N, 25-05-2020

Serdecznie polecam. Czysto, ładnie i wygodnie. Wszystko zadbane. Właściciele mili i pomocni. Na miejscu pozostaje tylko wypoczywać, o nic nie trzeba się martwić. Polecam.

10.0
Grażyna i Dariusz, 23-06-2020

Podrozowalismy po calym swiecie ale tak miłych gospodarzy i warunków jakie zostaliśmy na miejscu, nie mogliśmy się spodziewać. Z całego serca polecamy Domki Zacisze i serdecznie pozdrawiamy właścicieli. Na pewno będziemy wracali. Domek 5D

10.0
Renata, 24-06-2020

Z czystym sumieniem mogę polecić domki. Przede wszystkim standard jest bardzo wysoki - i jest bardzo czysto. Domki w pełni wyposażone, do dyspozycji gości są murowane grille. Bardzo blisko do plaży. Właściciele są przesympatyczni.

10.0
Barbara i Bernard, 02-07-2020

Serdecznie polecam domki Zacisze w Ustroniu Morskim, domki nowoczesne, czyste, wyposażone we wszystko co potrzebne! Piękny, duży i zadbany teren, plac zabaw dla dzieci, trampolina, boisko do gry, miejsce na grill. Domki znajdują się bardzo blisko do morza i centrum. Idealne miejsce na wypoczynek dla rodzin i grup znajomych. Właściciele przesympatyczni. Dziękujemy za super wypoczynek, choć niestety za krótki:) Na pewno jeszcze wrócimy do Zacisza z naszymi wnukami.

10.0
Renata Pociecha , 05-07-2020

Polecamy serdecznie! Spędziliśmy ostatni tydzień w apartamencie na 1 piętrze. W apartamencie znajduje się wszystko, co potrzebne. Sypialnia, salonik i łazienka (bardzo duża) są bardzo czyste i funkcjonalne. Byłam w szoku pod względem czystości. Brawa dla ośrodka;) wokół budynku dużo zieleni, ławeczki, stoliki, leżaki; maluchy i starszaki też mają miejsce dla siebie (hustawki, domki, boisko do statkowki itp.); miejsce na grila i namiot w razie niepogody, gdyby jednak ktoś chciał posiedzieć na zewnątrz. Wspaniali gospodarze o otwartym sercu z chętnią do pomocy. Dziękujemy za wspaniały pobyt w Państwa ośrodku;) wczasowicze z Jaworzna;)

10.0
Marzena B., 03-08-2020

Piekne miejsce, cudowni właściciele, wszystko na jak najwyższym poziomie, ogromny ogród z miejscem do zabawy. Blisko zarówno do plaży jak i do centrum mimo to cisza i spokój. Polecam

9.8
Barbara, 08-08-2020

Wraz z przyjaciółmi zakończyłam tygodniowy pobyt w OW Zacisze. Domek spełnił nasze oczekiwania. Świetnie wyposażony i bardzo czysty, Wokół domków duży, zadbany ogród. W ogrodzie znajduje się plac zabaw dla dzieci. Ośrodek wczasowy położony jest blisko morza. Właściciele są bardzo mili i pomocni o każdej porze. Polecam wczasy w tym ośrodku. My tu wrócimy bo jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu.

10.0
Jacek Reinhardt, 18-08-2020

Agnieszka Wiktoria i Jacek z Ciechanowa Spędziliśmy 8 uroczych dni w apartamencie w Zaciszu. Pan Krzysztof zanim jeszcze dojechaliśmy kontaktował nas z informacją, że apartament jest już gotowy i możemy przyjechać wcześniej niż określona godzina doby wakacyjnej. Pani Ewa troszczyła się o o planowane prania i inne sprawy „Pani domu”. Także rozliczenie bonu turystycznego nie sprawiło Pani Ewie kłopotu. Syn natomiast wspierał nas w pobieraniu sprzętu plażowego i pompowania materaca. Cała rodzina przemiła i bardzo pomocna. Teren bardzo przestrzenny i nikt nikomu nie przeszkadza. Pan Krzysztof pokierował wyborem restauracji i innych obiektów godnych polecenia, umieścił nasze rowery w zamkniętym pomieszczeniu a na koniec polecił pyszny miód z gwarantowanej pasieki. Cały pobyt okraszony przemiłymi i mądrymi rozmowami, które mogłyby się nie kończyć. W rozmowach brali także udział przemili Rodzice Pani Ewy. Wszystko się sprawdziło w 100%, włącznie z kawiarnią obrotową w Kołobrzegu! Do tego pogoda na 100%, polecamy w ciemno!

10.0
Mariola, 20-08-2020

Pobyt wypoczynkowy z dziećmi bardzo udany, domki są wygodne, czyste i funkcjonalnie urządzone oraz wyposażone.Zieleń pięknie utrzymana i komponująca się z prawdziwym Zaciszem. Gospodarze terenu niezmiernie sympatyczni i pomocni .Miejsce świetne, godne polecenia przede wszystkim dla rodzin z dziećmi.

10.0
Karolina, 24-08-2020

Polecem to miejsce na urlop z dziećmi. Komfortowy, czysty i funkcjonalny apartament, wyposażony we wszystko co potrzebne. Bardzo duży zadbany ogród idealny do zabaw i do odpoczynku. Blisko do plaży i centrum a jedznoczesnie cicho. Przemili właściciele i super atmosfera.

10.0
Magdalena Amrhein, 11-10-2020

Wspaniałe miejsce, wręcz magiczne. W Zaciszu spędziłam czas z dwójka malutkich dzieci, które nawet podczas deszczu się nie nudziły. Płac zabaw idealnie dostosowany dla maluchów, ale i starszaków. Dużo miejsca, zadbana i soczysta zieleń na całym terenie. Czułam się tam, jakby czas się zatrzymał. Miejsce bardzo spokojne, domki idealnie dostosowane do wszelkich potrzeb. Właściciele podchodzący do gości małych i dużych z ogromnym szacunkiem. Jestem zauroczona tym miejscem i na pewno będę tam wracać. Pozdrawiam serdecznie przemiłych właścicieli, którym życzę samych sukcesów i wielu wspaniałych gości.

10.0
Anna, 26-06-2021

Polecamy wypoczynek w Zaciszu. Mili, wyrozumiali gospodarze, duże i dobrze wyposażone pokoje. Wszystko utrzymane w porządku. Na terenie obiektu plac zabaw dla dzieci oraz miejsce na grilla. Każdy tu znajdzie coś dla siebie. Jeszcze raz polecamy i dziękujemy za miły wypoczynek. Zosia i Marysia pozdrawiają.

10.0
Adrianna Kosmalska, 03-07-2021

Wspaniałe, ciche, zadbane miejsce. Idealne dla rodzin z dziećmi na ucieczkę od zgiełku miasta. Właściciele bardzo życzliwi i pomocni. Domki czyste, z wszystkimi potrzebnymi sprzętami. Duzo zieleni i plac zabaw jest kolejnym plusem. Jeśli wakacje w Ustroniu Morskim to tylko tam!

10.0
Sara Przemek, 04-07-2021

Bardzo polecamy.! Wszystko na wysokim poziomie. Przepiękny duży ogród, bardzo dobrze wyposażone i domki i pokoje, super plac zabaw. Wspaniali właściciele! Na pewno wrócimy za rok.? ☀️

10.0
Katarzyna Maria Golec, 06-07-2021

Trafiliśmy na to miejsce przypadkowo, szukając czegoś, spokojnego, blisko morza. Cudowne miejsce, bardzo zadbane. Właściciele przesympatyczni?, Polecam z czystym sumieniem?. Na pewno tam wrócimy.?

10.0
Rafał Pabisiak, 10-07-2021

Rewelacyjny domek. Przemili właściciele. Wspaniała lokalizacja. Świetny ogród. Serdecznie polecam Zacisze.

10.0
Gabrysia i Jacek, 11-07-2021

Zacisze stało się naszym drugim domem rodzinnym. Przepiękny i zadbany teren, domki są naprawdę luksusowe, 100 procentowe wyposażenie a czystość pisana dużymi literami. Właściciele są przesympatyczni i pomocni o każdej porze. Trzy razy spędziliśmy tam piękny urlop i następny już zarezerwowany. Pozdrowienia dla pani Ewy i małżonka

10.0
Mariusz Dymek , 17-07-2021

Dla naszej rodziny 2 tygodniowy pobyt był tutaj rewelacją! Piekny zadbany ośrodek, obsługiwany przez miłą rodzinę. Do tego przepiękny ogród z miejscem do grilowania i ta przestrzeń. Dla nas najpiekniejszy osrodek w Ustroniu morskim. Szkoda, że trzeba wracać. ale chcemy tu czesto przyjeżdżać! Monika, Mariusz i Wika z pok 7

10.0
Monika, 22-07-2021

Baaaardzo polecam! Dbałość o każdy szczegół zarówno w pokojach jak i wielkim ogrodzie. Raj dla dzieci w każdym wieku. Czystość 20/10 - ponad skalę. Właściciele bardzo sympatyczni, pomocni. Blisko do morza ale i centrum. Cudowne wczasy w pięknym miejscu.

10.0
Adam, 25-07-2021

Bardzo dobre miejsce na wypoczynek. Domki czyste, w dobrym stanie i w pełni wyposażone. Lokalizacja również bardzo dobra - kilka minut do centrum, jeszcze mniej na plażę. Mimo umiejscowienia blisko centrum cisza i spokój pozostają bez zmian. Właściciele bardzo mili, codziennie ktoś przychodził, by sprawdzić, czy wszystko ok i czy niczego nie brakuje, zawsze ktoś był w stanie pomóc, dopowiedzieć co gdzie zobaczyć, czy jak tam dojechać. Na ośrodku jest co robić, jest sadek, sporo terenu, jest miejsce na grilla i dzieci mają się gdzie bawić.

10.0
Marta, 27-07-2021

Idealne miejsce na wypoczynek z rodziną. Przemili i bardzo pomocni gospodarze. Domki bardzo czyste, przestronne, wyposażone we wszystko czego można potrzebować podczas wakacji nad morzem, przestronny ogród (z bardzo zadbanym, zielonym, puszystym trawnikiem!). Cisza i spokój, bardzo blisko zarówno do centrum miasta, jak i na plażę. Polecamy gorąco, Marta i Maciek z Opola

10.0
Ania i Mariusz, 07-08-2021

Polecam! Przesympatyczni właściciele i bardzo pomocni. Domki perfekcyjnie czyste i rewelacyjnie wyposażone. Okolica cicha i spokojna, idealne miejsce na wypoczynek z rodzinką.

10.0
Lena Olszewska, 09-08-2021

Niesamowicie mili i pomocni właściciele. Lokalizacja bardzo dobra - zarówno blisko plaża jak i centrum - jednocześnie bardzo spokojnie. Pokoje czyste, dobrze wyposażone. Sprzęt do plażowania typu parawany, leżaki dostępny bez problemu. Piękne, zadbane otoczenie, parking, plac zabaw, altany, grille. Super atmosfera! Polecam! Kielce

10.0
Milena i Łukasz, 11-08-2021

Byliśmy na początku czerwca br. jesteśmy zachwyceni obiektem, przestrzenią dla dzieci, placem zabaw i oczywiście gospodarzami, którzy chętnie służą pomocą. Zdecydowanie polecamy:)

10.0
Sandra , 13-08-2021

Bardzo fajna lokalizacja, blisko do plaży i blisko do centrum. Na przeciwko sklep spożywczy oraz 5 minut spacerkiem do marketu. Przepiękny teren wkolo dla dzieci, wszystko bardzo zadbane. Widać że zostało włożone tam dużo pracy i serducha. Właściciele przemili i bardzo pomocni. Jestem zachwycona pobytem w tym obiekcie. Pokoje czyściutkie i wyposażone w najpotrzebniejsze rzeczy. Polecam a w szczególności dla rodzin z dziećmi. Jest również fajne miejsce na grilla. Dla mnie 15/10.! Pozdrawiam i na pewno tam wrócę

8.8
Pan od mazdy6, 15-08-2021

Bardzo gorąco polecam, fantastyczne miejsce. Mili właściciele, dbający o gości .Domki, pokoje komfortowe, czyste, nowe, w koło zielony teren do dyspozycji, kilka miejsc do grillowania również zadaszone miejsca. Dostępne leżaki. Świetne miejsce dla małych dzieci.

10.0
Tomasz, 26-08-2021

Rezerwować i nie szukać dalej! Gorąco polecam, właśnie trwa nasza ostatnia doba pobytu. Ośrodek bardzo czysty i zadbany, dużo zieleni oraz przestrzeni. Dużym plusem jest to że pomimo sporej powierzchni, cały teren nie jest obstawiony domkami. Na ośrodku panuje cisza, spokój i w sumie sielankowy klimat. W ogrodzie nieinwazyjne miejsca grillowe, pozwalające zrobić grilla nie dymiąc innym wczasowiczom.Warunki mieszkalne bardzo dobre, czysto, schludnie i zadbanie. Gospodarze bardzo kontaktowi i mili w bardzo naturalny sposób. Najlepsze miejsce tego typu w którym do tej pory byłem.

10.0
Andrzej Smoczyński, 13-09-2021

Rezerwować i nie szukać dalej.Gospodarze pomocni, teren bardzo zadbany, wyposażenie super, cisza, spokój z dala od gwaru centrum nic więcej nie potrzeba dla odpoczynku nad morzem.Ogólnie wszędzie blisko do centrum jak i nad morze.Byłem z rodziną i jesteśmy bardzo zadowoleni.NAPRAWDĘ GORĄCO POLECAM!

10.0
Łukasz, 19-06-2022

Fantastyczne miejsce, piękne otoczenie i niesamowicie blisko plaży. Cały ośrodek na najwyższym poziomie. Sympatyczni właściciele zawsze życzliwi i pomocni. Już planujemy następny pobyt w Zaciszu. Do zobaczenia!

10.0
Monika i Dariusz Seweryn , 04-07-2022

Polecamy gorąco. Byliśmy tam dwa razy i napewno nie ostatni. Przemili właściciele zawsze służący pomocą, mega plac zabaw. Domki czyste schludne, zadbane. Polecamy z całego serca

10.0
Tomasz, 31-07-2022

Z czystym sumieniem polecam wszystkim spędzić tam czas z dziećmi czy sami naprawdę miejsce godne polecenia. Położenie super, bardzo czyste miejsce, masa miejsca dla dzieci i dorosłych, parking bez problemowy a właściciele to mega ludzie także dzwoń rezerwuj i jedź. POLECAM

10.0
MARTA MARCINIAK, 06-08-2022

Jeśli szukasz spokojnego, uroczego i cichego miejsca na pobyt nad morzem - to właśnie tu tak jest. Cena nie jest wygórowana a właściciele są przemili i zawsze służą doradztwem i dobrym słowem? napewno godne polecenia i ponownych odwiedzin?

10.0
Grażyna, 08-08-2022

Wynajmowałam pokój dla siebie i wnuków. Wszędzie czyściutko, gospodarze bardzo mili, chętni do pomocy i zawsze uśmiechnięci. Wokół teren zielony ogrodzony siatką, idealnie wyposażony i zadbany.Polecam to miejsce na wypoczynek pod każdym względem.Lokalizacja bardzo dobra, blisko do morza i wszystkich miejsc typu restauracje, markety. Serdecznie pozdrawiam właścicieli i jeszcze raz bardzo dziękuję za pomoc szczególnie w dniu odjazdu:).

Pogoda

Pogoda Ustronie Morskie na dziś: 09-08-2022

pogoda
Noc: 23:00 - 05:00 Temperatura: 14 20 °C
pogoda
Rano: 05:00 - 11:00 Temperatura: 14 17 °C
pogoda
Dzień: 11:00 - 17:00 Temperatura: 16 23 °C
pogoda
Wieczór: 17:00 - 23:00 Temperatura: 19 23 °C